NOSALTRES acrilics sobre tela de Guillem PLA – del 5 de desembre de 2009 al 3 de gener de 2010-

NOSALTRES

Acrílics sobre tela de Guillem Pla “Els miralls serveixen per veure’s la cara, l’art per veure’s l’ànima.” George Bernard Shaw. En la recerca de  les profunditats de l’ésser humà apareix aquest recull de retrats.Un recull de gestos i mirades que pretén apropar-nos a la nostra essència,una mostra que pretén interrogar-nos més enllà de la simple mirada estètica.Emocions i actituds de l’ésser humà que reflecteixen o amaguen la riquesa que no sempre som capaços de mostrar.En definitiva, actituds i emocions de l’artista, el qual plasma sempre voluntària o involuntàriament, des del seu punt de vista.L’obra més recent de l’autor,que segueix buscant dins seu i dins dels altres, la comprensió dels mecanismes que ens fan un animal diferent als altres. Com ja ve fent en els últims anys, l’autor utilitza l’acrílic per portar a terme el seu treball.Format en art-teràpia,(va cursar el primer cicle de belles arts i va deixar-ho, per seguir la seva formació en aquest camp) l’autor ens presenta una seria de retrats on el contrast del color i la composició pretenen ser quelcom més que una qüestió estètica.Guillem Pla no presentava la seva obra en solitari des del 2007,en la exposició GENT CORRENT,realitzada també a la sala d’exposicions de Can Patalarga, ara gestionada pel col·lectiu artístic La solitària,de la que l’artista n’és membre fundador.Les últimes exposicions en les que ha participat han estat col·lectives organitzades per la solitària, a part de mostrar la seva obra regularment en espais més populars com el bar Brindis(Manlleu) i l’Orfeó(Vic).Actualment treballa a la casa de La Solitària, on comparteix espai amb altres artistes de Manlleu.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.