Presentació

 

El Col·lectiu Artístic de La Solitària som un grup de joves de la comarca d’Osona que volem potenciar l’art jove en totes les seves disciplines. Som un grup obert que busca la relació amb altres associacions semblants per tal d’aconseguir diferents accions artístiques.

Des de Manlleu hem creat un espai de difusió i creació artística i cultural. Aquest està dividit en dos espais d’acció: per una banda una sala d’exposicions (Can Patalarga) i per l’altre un espai taller.Can Patalarga (sala d’exposicions): Gestió de les exposicions, l’objectiu és facilitar un espai als joves creadors i aconseguir tenir una representació de les diferents disciplines de l’art actual.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Presentació

  1. MissTake diu:

    Però quins bé de Déus que veig a la mini-foto!

    i posar-la una mica més gran?!

    (una és miope)

    ***

Els comentaris estan tancats.